HTML

Lékóék Brüsszelben

2010. január 1-étől családommal másfél évig Brüsszelben fogunk lakni. Ez idő alatt ebben a blogban szeretném a családot, a barátokat és az ismerősöket tájékoztatni heti rendszerességgel a velünk történő eseményekről.

Friss topikok

Linkblog

Boti villámlátogatása a baba éneken

2010.05.12. 15:42 lz16

 

Csütörtökönként egy kis magyar csapat ún. baba éneket tart kisgyerekeknek. Jópofa dolog ez, sok kisgyerek van, a szervezők pedig gitároznak, énekelnek, mesélnek nekik, szóval olyan babáknak való...
Már kétszer voltunk, de Botin sosem éreztem, hogy különösebben élvezi, mindig szökni akart. Most is felkerekedtünk, és elmentünk erre a jónak kinéző kis programra. Boti az első öt percben nagyon rendesen helyet is foglalt az ölemben és figyelt. Utána szépen, komótosan felhúzta a kabátját, beleült a babakocsiba, intett nekem, hogy vegyem fel a kabátomat, majd elkezdett integetni a többi gyereknek, hogy "pápá". Mindezt nagyon barátságosan, de ellentmondást nem tűrően. Felálltam hát felvettem  a kabátomat, és elindultunk haza. Nagyon hálás volt érte, pedig jó program lehetett volna gyerektársasággal, de hát mit csináljak, ha Botinak pont ez nem jön be. Szereti cd-n hallgatni Halász Jutkát dalait, Gergely Robi, Rudolf Péter által elmondott meséket, de ezt nem... :)
Panni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekoekbrusszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr211997463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása