HTML

Lékóék Brüsszelben

2010. január 1-étől családommal másfél évig Brüsszelben fogunk lakni. Ez idő alatt ebben a blogban szeretném a családot, a barátokat és az ismerősöket tájékoztatni heti rendszerességgel a velünk történő eseményekről.

Friss topikok

Linkblog

Újabb vendég Brüsszelben

2010.03.19. 13:08 lz16

 

Ezen e hétvégén ellátogatott hozzánk anyósom, aki már nagyjából egy hónapja készült hozzánk, úgyhogy már nagyon vártuk. Sajnos csak a hétvégét tudta velünk tölteni, így igyekeztünk minél tartalmasabb időtöltéssel szolgálni. Péntek este a szokásos "welcome-kagylóval" vártuk. Ő pedig rengeteg mindennel érkezett, kicsit olyan érzésünk volt, mintha karácsony lett volna. Magyar újságok, francia tankönyv, és sok más ajándék.
Másnap nagy szerencsénkre gyönyörű idő volt. Az egész napot Brüsszelben töltöttük: sétálgattunk, nézelődtünk, megebédeltünk egy szuper halas étteremben (osztriga, homár, languszta stb.), utána még a boltos részen is sétáltunk, ahol a fiúk örömére kirakat nézés következett. Estére nagyon elfáradtunk, de ez sem tartott minket vissza attól, hogy Zolival elszökjünk moziba.
Vasárnap rettenetes idő lett. Azt terveztük, hogy délelőtt piacozunk, utána meg megmutatjuk Brugge városát.  A piacon vettünk gyümölcsöket, zöldségeket, majd annak reményében, hogy Brugge-ben már nem fog esni az eső, elindultunk. Nem így lett. Egyre rosszabb és rosszabb lett az idő, a végén már annyira fújt a szél, és esett az eső, hogy bemenkültünk egy kis kocsmába. Itt viszont ropogott a kandallóban a tűz, meleg volt, és barátságos hangulat fogadott bennünket. Megebédeltünk, és visszaindultunk Brüsszelbe, ahol arra volt már csak idő, hogy szusszanjunk egyet, mert Zsuzsának indulnia kellett a reptérre.
Ma meg végre egy rég tervezett ebéd jött létre. Gabóval, aki szintén Brüsszelben él, és a Bizottságban dolgozik. 2 órán át ebédeltünk, és jót beszélgettünk. Sajnos kiderült, hogy a gyakornoki programra, ahová jelentkeztem, sok Phd-s, meg olyan ember jelentkezik, akik már jó ideje dolgoznak a témával.Magyarán sok esélyem nincs. Azért hátha,

Holnap meg megyünk Botonddal baba-klubba, amiről majd beszámolok.

március 1.

Panni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekoekbrusszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr551852153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása