HTML

Lékóék Brüsszelben

2010. január 1-étől családommal másfél évig Brüsszelben fogunk lakni. Ez idő alatt ebben a blogban szeretném a családot, a barátokat és az ismerősöket tájékoztatni heti rendszerességgel a velünk történő eseményekről.

Friss topikok

Linkblog

Abverkauf, Derniere Demarque, Schkussverkauf, Soldissimo, Sale, meg a többi

2010.08.27. 11:17 lz16

 

Most itt egy nagyon gyarló, felszínes, sokszor hasztalan, ámde annál élvezetes tevékenységről lesz szó: a vásárlásról. Fontosnak tartottam beszámolni róla, hiszen ilyenkor itt igazi népőrület van a nők körében, és tényleg annyira népszerű, mint egy rangadó a német bajnokságon: teltházas.

 Európa ezen részén a nyár végi leárazásoknak külön menetrendje van. Egyrészt, mert jogszabály tartalmazza (Belgiumon kívűl még Luxembrugban is) az időtartamát, másrészt mert ahogy közeledünk a vége felé, az árak úgy mennek lejjebb, és ezzel fordítottan arányosan egyre jobban lepik el a nők a sétálóutcákat. Ezeket a hasznos infókat egyébként Teca oszotta meg velem, mielőtt bevetettük volna magunkat a rengetegbe. Vásároltunk Belgiumban , Németországban, és Hollandiában is. Aztán a finishre megérkezett az anyukám, aki amúgy nem szeret vásárolni, és láss csodát a belga vállfacsattogás, meg az egymásra halmozott ruha-, és cipőkupacok még őt is elcsábították.  Így aztán sok hasznos, és mint utóbb kiderül kevésbé hasznos dolgot sikerült beszereznem (a naptejemet pl. ezen a nyáron még kibontani sem tudtam), természetesen rendkívül jutányos áron. Még jó, hogy van papucsom, meg nyári ruhám, meg ujjatlan felsőm a következő évszakokra. J

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lekoekbrusszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr962251544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaomiHenger · http://zseer.blog.hu 2011.01.16. 20:04:31

Csillagom, ez lassan ismét aktuális lesz. Hol vannak az új bejegyzések ?
süti beállítások módosítása