HTML

Lékóék Brüsszelben

2010. január 1-étől családommal másfél évig Brüsszelben fogunk lakni. Ez idő alatt ebben a blogban szeretném a családot, a barátokat és az ismerősöket tájékoztatni heti rendszerességgel a velünk történő eseményekről.

Friss topikok

Linkblog

2010.01.11. 16:26 lz16

Kedves Család, Barátok és Ismerősök!

2010. január 2-án megérkeztünk Brüsszelbe, hogy megkezdjük másfél évesre tervezett emigrációnkat. Ebben a blogban 3-4 naponta fogunk beszámolni a velünk történt eseményekről, érdekességekről, kirándulásainkról, kulináris élményeinkről, Botond növekedéséről és egészen biztosan olvashattok majd a közelben lejátszott érdekesnek ígérkező focimeccsekről is.

Sokan azt sem tudjátok, hogy pontosan miért jöttünk ki Brüsszelbe. Nos, a 2011-es európai uniós magyar elnökség jegyében néhány szakdiplomatával megerősítették az EU intézmények mellett működő Állandó Képviseletet, így a családunk feje, mint a migrációs ügyekért felelős szakdiplomata, III. osztályú titkár diplomáciai rangban másfél évig fog a magyar elnökség sikerességén dolgozni. A munkáról többet nem is nagyon szeretnénk a blogban írni, nehogy véletlenül szolgálati és egyéb titkokat kottyintsunk el. És persze untatni sem akarunk senkit.

A bejegyzéseket felváltva vagy együtt fogjuk készíteni, Boti pedig a fényképeken való megjelenésével emeli majd a blog színvonalát.

Jó szórakozást Mindenkinek az olvasáshoz és bátran kommentáljátok a bejegyzéseket!

A Lékó-család (Panni, Boti és Zoli)

   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekoekbrusszelben.blog.hu/api/trackback/id/tr531663908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása